2661045833 Σουλέικα, Βυρός, Κέρκυρα info@corfumarm.gr
hero image
 
 
 
 
 
Corfu Marm ΕΠΕ
Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων - Γρανιτών Κέρκυρα

Η επιχείρησή μας “Corfu Marm ΕΠΕ” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται από το 1980 με το εμπόριο και την επεξεργασία μαρμάρων, γρανιτών και φυσικών πετρωμάτων παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη.

Έχοντας αναλάβει από το 2010 νέα διοίκηση, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και περίσσιο ζήλο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επιδιώκοντας την απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Αποτελώντας τη μοναδική επιχείρηση στην Κέρκυρα που διαθέτει εξειδικευμένα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίες όγκων μαρμάρων, γρανιτών και φυσικών πετρωμάτων, η επιχείρησή μας, μπορεί να δώσει μορφή σε κάθε σχέδιό σας αλλά και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με αγάπη και σεβασμό στην τέχνη του μαρμάρου, επεξεργαζόμαστε τα μάρμαρα, τους γρανίτες και τα φυσικά πετρώματα με ακρίβεια, ενώ χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο μπορούμε να υλοποιήσουμε ακόμα και το πιο απαιτητικό σχέδιο.

Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από μάρμαρα, γρανίτες, τεχνογρανίτες και φυσικά πετρώματα, ώστε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στις κατασκευές και τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό προϊόν, να το επεξεργαστεί και να σας προμηθεύσει άμεσα με αυτό.
 
  Στους εκατοντάδες πελάτες μας, συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, εργολάβοι, μάστορες αλλά και ιδιότητες από την Κέρκυρα και από όλη την Ελλάδα καθώς από το εξωτερικό.
   
 
 
 
 
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε
την Κέρκυρα, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.